Agenda

Generator

Acceleration(ism)

Het Akv St. Joost is zeer enthousiast om de nieuwe expositie van de vierdejaars beeldende kunst in Breda voor te stellen. Acceleration(ism) semi-finals, is een tentoonstelling ter voorbereiding voor het eindexamen. In het begin van het nieuwe jaar, verblijven de vierdejaars in De Fabriek in Eindhoven. Binnen 2 werkweken die bestaan uit hardwerken, experimenteren, elkaar ondersteunen en vooral veel gezelligheid, ontstaat er een te gekke expositie. Op vrijdag 20 januari ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom op de opening. In het weekend ben je van 11.00 tot 17.00 uur welkom om de tentoonstelling te bezoeken. We zien jullie graag verschijnen!
Event(s)

Referentie(s)
Acceleration(ism)

Acceleration(ism)

Het Akv St. Joost is zeer enthousiast om de nieuwe expositie van de vierdejaars beeldende kunst in Breda voor te stellen.

Acceleration(ism) semi-finals, is een tentoonstelling ter voorbereiding voor het eindexamen. In het begin van het nieuwe jaar, verblijven de vierdejaars in De Fabriek in Eindhoven. Binnen 2 werkweken die bestaan uit hardwerken, experimenteren, elkaar ondersteunen en vooral veel gezelligheid, ontstaat er een te gekke expositie.

Op vrijdag 20 januari ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom op de opening. In het weekend ben je van 11.00 tot 17.00 uur welkom om de tentoonstelling te bezoeken. We zien jullie graag verschijnen!