Agenda

Generator

Residency Talk 5

Ferdinand Makouvia
Eleye Boerenkamps
Yannick Nuss
Eleye Boerenkamps (NL)
Kokou Ferdinand Makouvia (TG)
Yannick Nuss (DE)
Kokou Ferdinand Makouvia, Yannick Nuss en Eleye Boerenkamps spreken deze vijfde editie van de Residency Talks. Tijdens de Residency Talks vertellen de kunstenaars over hun ervaringen die ze tijdens hun residencies hebben opgedaan en welke invloed het heeft gehad op hun werk. Daarnaast vertelt onze eigen resident over de ervaringen bij De Fabriek.
Event(s)

Referentie(s)
Residency Talk 5

Kokou Ferdinand Makouvia (TG) Yannick Nuss (DE) en Eleye Boerenkamps (NL)

Kokou Ferdinand Makouvia, Yannick Nuss en Eleye Boerenkamps spreken deze vijfde editie van de Residency Talks.

Tijdens de Residency Talks vertellen de kunstenaars over hun ervaringen die ze tijdens hun residencies hebben opgedaan en welke invloed het heeft gehad op hun werk. Daarnaast vertelt onze eigen resident over de ervaringen bij De Fabriek.

Referentie(s)
Residency Talk 5
Eleye Boerenkamps

Family Works

De tentoonstelling van Eleye Boerenkamps Family Works opent in De Fabriek op vrijdag 5 augustus. Eleye Boerenkamps onderzoekt haar persoonlijke geschiedenis en familiegeschiedenis. Voor deze tentoonstelling is ze van Amsterdam teruggekeerd naar haar geboortedorp in Brabant, waar ze bij familie logeert. In De Fabriek deelt ze uitkomsten en nieuw werk en zullen er familieleden fysiek aanwezig zijn in de tentoonstelling.